Ga direct naar de inhoud.

Vrienden van de Werf

 

 

Beste gasten,

Yes!! Wij zijn weer open na de sluiting van 6 maanden door het coronavirus. Gelukkig hebben wij deze periode goed doorstaan en zijn wij weer met goede en positieve moed verder gegaan. Wij hebben niet stilgezeten in de winter en het voorjaar. Zo is het een en ander opgeknapt aan het pand en de tuin:

Het realiseren van ons super mooie cocktail terras is het hoogtepunt. Wat een mooie plek om te zitten.Heerlijk..

Afgelopen winter hebben wij 3 keer "Drive thru Zeeland georganiseerd". Een culinaire rit langs 7 restaurants, waarbij je in de auto de gerechtjes eet. Samen met een goodiebag en diverse leuke items onderweg, is dit een feest. Dit was erg succesvol en hier gaan wij in het najaar mee verder.

Neem gerust een kijkje op onze site.

Een belangrijke toevoeging in onze organisatie is het reserveren in shifts. Nu de regering diverse regelgevingen heeft ingevoerd t.a.v. de aantallen die je maximaal binnen mag hebben, hebben wij besloten om te gaan werken met shifts voor lunch en diner. U kunt onder de reserveer button op onze site kijken voor meer informatie.

Tot slot willen wij u meegeven dat u van harte welkom bent op ons mooie bedrijf en dat wij voor u klaar staan met dezelfde medewerkers en dezelfde gulle lach en kwaliteit, zoals u dat van ons gewend bent.

Graag tot snel.

Bart Melis en Paul Melis