Ga direct naar de inhoud.

Trouwen

Say YES bij de Werf!!

Met het beste terras van Nederland, het stijlvolle restaurant en de ongelooflijk mooie ligging, is dit restaurant inmens populair bij koppels die in het huwelijksbootje willen stappen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van grote bruiloften. Een prachtige setting met genoeg ruimte voor iedereen. In de maanden Juli en Augustus en tijdens weekenden met feestdagen, kunnen wij geen bruiloften verzorgen ivm. de dan aanhoudende drukte.

Voor de maanden april, mei, juni, september en oktober vragen wij voor bruiloften, op maandag t/m vrijdag een omzetgarantie van € 9.500,- en voor de zaterdag € 11.000,-

Wij verzorgden samen met ons team al heel wat onvergetelijke huwelijksfeesten. "de verzoeken om bij ons een diner, receptie of feest te houden komen overal vandaan". " Uit de regio, maar ook uit Brabant, Noord-Holland en zelfs uit het buitenland. Wij hebben hier al zelfs huwelijken gehad uit Mexico, Bangkok, Frankrijk, Spanje en Italie." Dat deze bruidsparen hun droomdag zo graag bij de Werf vieren, kent meerdere redenen. De locatie is natuurlijk op zich al schitterend. Wie de oude ophaalbrug overgaat en het paadje naar de Werf betreedt, waant zich vanaf dat moment op een soort prive-eilandje met aan de ene kant de romantische monumentale gevels van de kadewoningen en aan de andere kant het Veerse meer.

Draaiboek

Maar voor een echt droomhuwelijk is meer nodig dan een mooie locatie.Niet alleen het bruidspaar wilt in de watten gelegd worden, ook de gasten mag het aan niets ontbreken. En daar zorgen wij dan ook voor, vol enthousiasme en passie. "We gaan ervan uit dat in principe alles mogelijk is. Zelfs de huwelijksvoltrekking kan bij ons plaatsvinden." Aansluitend kan er gekozen worden, voor een borrel, een receptie, een buffet of compleet diner. Samen met het bruidspaar maken we een draaiboek, zodat alles precies zoals gepland verloopt en het bruidspaar op de dag zelf nergens omkijken naar heeft. Wij regelen en leveren alles, behalve de bruidstaart en de aankleding. Dat laten we aan het bruidspaar zelf over, omdat iedereen daar zo zijn eigen smaak in heeft.

 

Ook voor andere feesten en bijeenkomsten dan huwelijken, denken wij graag met u mee. Wij hebben ook regelmatig families, die een verjaardag, reunie of jubileum vieren. Voor zakelijke gasten bieden wij inspirerende en tot in detail verzorgde vergader arrangementen. Hiervoor gelden bovenstaande omzetgaranties niet.