Ga direct naar de inhoud.

Thuisgerechten

Kerst 2022

Beste gasten,

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Heerlijk genieten van alle mooie dingen en elkaar. Dit jaar serveren wij weer ons mooie "shared dining" menu voor thuis. Tevens kunt u in ons restaurant ook genieten van dit menu op 23, 24 en 25 december.

Wij hebben een vakantie sluiting van 26 december t/m 1 Januari. Wij staan 2 januari met volle energie weer voor u klaar om 11.30 uur, om het nieuwe jaar in te knallen!!

U kunt vanaf 15 oktober via het bestelformulier hiernaast bestellen. U krijgt een bevestiging per email.

Wat houdt ons thuismenu in en wat zijn de kosten?

U bestelt bij ons het thuismenu voor minimaal 2 personen. Bestaande uit 8 gerechtjes om te delen met elkaar. Dit alles wordt kraakvers aangeleverd met alle benodigdheden, zoals brood/boter en amuses en een beschrijving. U krijgt een betaalverzoek en haalt dit menu op in het restaurant op 24 of 25 december vanaf 14.00 tot 17.00. U bewaart dit pakket graag in de koelkast, zodat u dit later kunt klaarmaken..

De kosten voor dit menu zijn € 65,- pp

U kunt ook kiezen voor een all-in pakket. Daarin zit naast het menu, ook een heerlijke aperitief cocktail met eigen gemaakte likeur van Bart, diverse wijnen wit en rood en friandises voor bij de koffie.

De kosten voor dit all-in pakket zijn € 95,- pp