Ga direct naar de inhoud.

Thuisgerechten

Beste gasten,

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Heerlijk genieten van alle mooie dingen en elkaar. Wij kennen niet anders dan dat wij moeten werken met de kerstperiode. Dit jaar gaan wij dat anders doen. Wij gunnen onszelf en onze medewerkers een heerlijke kerst met rust en ontspanning na een heftig jaar.

Wij hebben een vakantie sluiting van 25 december t/m 31 december. Wij staan 1 januari met volle energie weer voor u klaar om 17 uur, om het nieuwe jaar in te knallen!!

Wij zitten compleet vol gereserveerd met de kerst. Het is helaas niet meer mogelijk om te bestellen.

Wat houdt ons thuismenu in en wat zijn de kosten?

U bestelt bij ons het thuismenu voor minimaal 2 personen. Bestaande uit 8 gerechtjes om te delen met elkaar. Dit alles wordt kraakvers aangeleverd met alle benodigdheden, zoals brood/boter en amuses en een beschrijving. U krijgt een betaalverzoek en haalt dit menu op in het restaurant op 24 december vanaf 16.00 tot 19.00. U bewaart dit pakket in de koelkast, zodat u dit kunt bereiden op 25 of 26 december.

De kosten voor dit menu zijn € 55,- pp

U kunt ook kiezen voor een all-in pakket. Daarin zit naast het menu, ook een heerlijke aperitief cocktail met eigen gemaakte likeur van Bart, diverse wijnen wit en rood en friandises voor bij de koffie.

De kosten voor dit all-in pakket zijn € 85,- pp