Ga direct naar de inhoud.

Heerlijk barbecuen op het terras van de Werf

Wij zijn bij "de Werf", altijd in beweging. Altijd op zoek naar nieuwigheden, betere organisatie puntjes en nieuwe bereidingswijzes in de keuken en bediening.

Op dit moment hebben wij verschillende concepten binnen ons bedrijf en die wisselen met de seizoenen.

Wij zijn uiteraard een normaal restaurant, maar ook een superlocatie voor bruiloften en feesten. Ook ons cocktailterras krijgt steeds meer vorm.

Bij dit cocktailterras hebben wij nog iets SUPERRR... leuks bedacht. Je eigen tafel/ picknickbank met je eigen schichirin BBQ om zelf te BBQ'en.

Wat houdt dit nou in?

Nou gewoon gezellig met vrienden, familie, collega's, samen bbq'en op een tafelbbq van yakiniku. Alles wordt door ons klaargezet. Je hoeft het alleen te bakken/grillen. Alle garnituren, sausjes en brood of frietjes zitten er natuurlijk ook bij.

Net zoals een sate of hamburger, maar ook een stuk zeebaars en zalm en een mini pannetje mosselen,  gamba en nog veel meer. Om je vingers bij af te likken.

Kosten € 45,- pp | ze staan aan | vanaf 4 personen

Vanaf 1 september t/m 1 Mei 2024 is het niet mogelijk dit arrangement te bestellen.

O ja, we hebben 10 van deze bbq's, dus met maximaal 40 personen kan je komen bbq'en. Ideaal voor feestjes, bedrijfuitjes, enz..

Zien wij u snel? Reserveren kan via deze site, o.v.v. barbecuebijdewerf

( Het BBQ'en gebeurt in de buitenlucht. Met externe factoren, zoals weer, windrichting en kracht, kan het voorkomen, dat er een aanpassing moet zijn. In het ergste geval, zal de bbq geen doorgang kunnen vinden en wordt in overleg verzet of omgeboekt, naar een a la carte diner. )