Ga direct naar de inhoud.

Programma/Nieuws

Nieuwsbrief oktober 2019

Beste gasten,

Hierbij onze nieuwsbrief voor deze herfst. Het zomerseizoen is nu echt voorbij. Wat hebben wij een mooie zomer gehad, met als toppunt het winnen van het beste terras van Nederland. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op. Zelfs deze winter kunt u het gevoel hebben om bij ons op het terras te zitten. Onze serre wordt omgetoverd tot een echt verwarmd winterterras, met prachtig uitzicht over Veere.                           

Nu hebben wij natuurlijk niet alleen een mooi terras. Ons restaurant, door Robert Kolenik gerenoveerd, mag er ook zijn. Nu gaan wij medio november ons interieur een klein beetje aanpassen. Er komen nieuwe stoelen, lampen, tafelaankleding en de accesoires aan de muren worden wat veranderd. Wij hopen hiermee een iets warmere sfeer te creëren, maar wel met het comfort wat u van ons gewend bent.

Wij willen u in deze nieuwsbrief vertellen, wat wij nog meer voor u in petto hebben deze winter.


Menukaart:

Eind oktober zal onze menukaart veranderen. Deze zal geinspireerd zijn, op wat deze periode te bieden heeft. Wij introduceren samen met de interieursverandering een shared diner menu. Dit  menu van 5 gerechten is bedoeld om te delen met elkaar en kost € 35,- pp. 

Ons standaardmenu van 3 of 4 gangen zal ook weer op de kaart staan.

Wat kunt u verwachten op de nieuwe menukaart:

Rode tonijn-coquilles-sashimi rund-ossestaart-tarbot-hert-kabeljauw-oesters plat/ creuzes-bisque-tarte tatin-Zeeuws dessert-ilovethewerf dessert-runderfilet


Lunchen van de dinerkaart:

Met ingang van de nieuwe menukaart, kunt u tijdens de lunch ook van de dinerkaart kiezen. Hier is erg veel vraag naar. Zeker van onze Belgische gasten. Hier geven wij dus graag gehoor aan. Hierdoor zal de lunchkaart iets beperkter zijn.


Kerst en nieuwjaar:

Met kerst heerlijk genieten samen met uw familie of vrienden. Wij hebben een mooi kerstmenu samengesteld die wij zullen serveren van 23 t/m 30  december. Dit jaar zijn wij op 26 december en 31 december gesloten. U kunt in deze periode ook van de a la carte kaart bestellen.

 

Kerstmenu 4 gangen lunch en diner € 65,00 pp

Kerstmenu 5 gangen lunch en diner € 75,00 pp

 

Op nieuwjaarsdag zijn wij geopend vanaf 12.00 uur.

 

Actie:

Wij willen u graag ontvangen in ons restaurant, om onze zorgvuldig bereide gerechten te laten proeven en vanaf 14 november natuurlijk ons nieuwe interieur.

Als u een tafel reserveert voor de periode van 28 oktober t/m 23 december, dan krijgt u een mooi glas cremant de bourgogne van ons. Reserveer in de opmerkingen met de actiecode: najaar19

 

Tot slot, willen wij u bedanken als u bij ons bent geweest deze zomer. Wij hebben met zijn allen keihard gewerkt om u een mooie middag of avond te bezorgen. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen op onze mooie locatie.

 

Met vriendelijke groet,

Paul Melis en Bart Melis

Alle medewerkers