Ga direct naar de inhoud.

Programma/Nieuws

Veere, oktober 2017

 

Beste gasten,

Hierbij onze eerste nieuwsbrief als eigenaren van de werf. Voor diegene die het nog niet weten! Wij hebben na bijna 12 jaar afscheid genomen van De Gespleten Arent in Middelburg. Per 1 maart 2017 zijn wij begonnen in Veere.

Ons eerste seizoen is echt fantastisch geweest. Mooi weer, grote feesten en bruiloften. Een hele omschakeling als je dit vergelijkt met wat voor bedrijf we hadden in Middelburg. Als klap op de vuurpijl, zijn wij in de prijzen gevallen met het 2de beste terras van Nederland. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op.

Het nieuwe seizoen is aangebroken. Wij hebben nu meer tijd om u als gast een mooie avond te bezorgen. Dit doen wij met een nieuwe menukaart , wijnarrangementen en met een lach. Wij willen u deze winter welkom heten in ons mooie bedrijf.


Wat hebben wij voor nieuws voor u deze herfst en winter?

Een nieuwe menukaart!

Deze menukaart is iets anders opgebouwd dan de zomerkaart. Wel dezelfde kwaliteit. De zomerkaart is vooral gericht op snelheid, vanwege het toeristenseizoen. De winterkaart is wat uitgebreider met een amuse vooraf. Ons doel is om u een mooie avond te bezorgen.

Wij bieden u in de winter een mix van vis, vlees en schaal en schelpdieren gerechten aan. Ook aan de vegetariër/ veganist hebben wij gedacht. In de winter serveren wij ook een menu van 3,4 of 5 gangen. Deze menukaart voeren wij van half september tot 1 maart. Daarna zal onze zomerkaart weer ingaan. U kunt de menukaart bekijken via: www.dewerf.nl/eten-en-drinken

Een paar voorbeelden:

-          Salade van Noordzeekrab met knolselderij bereidingen, bleekselderij parels en venkel, groene curry

-          Gelakte sashimi van tonijn met mirin, komkommer, blokjes rijst met furikake en kimchi

-          Gebraad van Zeeuws hert met hete bliksem, gemarineerde rode kool, jus van Jamaicaanse peper

-          Gegrilde tarbotfilet met truffelrisotto, paddenstoelen en truffelsaus

-          Dessert van chocolade met fudge, amarene kersen en citroensorbet

 

Geschenkendoosjes:

We hebben voor de feestdagen, ( sinterklaas, kerst ) ( relatie, personeelsgeschenk ), een geschenksetje ontwikkeld met huisgemaakte lekkernijen i.c.m. een dinerbon van € 25,- of € 50,-

De inhoud van het kistje:          

-          Flesje cava

-          Beugelflesje limoncello

-          Zakje gecarameliseerde popcorn

-          Dinerbon van 25,- of 50,-

 

Deze kistjes bieden wij u aan voor € 39,95 met dinerbon van € 25,- of € 64,95 met dinerbon van € 50,-

 

Kingkaart: